INICI QUI SOM SERVEIS ATENCIÓ PRECOÇ ON ESTEM CONTACTE

 

Al Centre Psicopedagògic i Psicològic AM volem donar suport des de la petita infància oferint els servei d'Estimulació Infantil i Atenció Preocoç.

Els professionals del Centre Psicopedagògic i Psicològic AM, a través de l'Estimulació Infantil aprofiten la capacitat innata que té el cervell de l'infant per aprendre. Mitjançan el joc, l'exercici i diferents estimuls variats es capta la seva atenció i es potencien les seves habilitats i funcions cerebrals. L'estimulació Infantil ha mostrat ser molt positiva per l'infant ja que potencia les àrees de desenvolupament, satisfà les necessitats d'exercici físic, permet els infants descobrir, explorar, aprendre, etc; a més a més, afavoreix el vincle entre els pares i fills, i permet als pares conèixer millor les capacitats i necessitats dels seus fills.

L'Atenció Precoç és el conjunt d'intervencions dirigides als infants de 0 a 6 anys, a les seves famílies i al seu entorn, en els àmbits de la prevenció, la detecció, el diagnòstic i la intervenció terapèutica, en infants que pateixen o poden patir alguna dificultat en el seu desenvolupament.

 

 

niño

m Pg. Sant Gervasi 82 bis. - 08022 Barcelona - Tel. 931 857 476 amamamamam

info@psicopedagogsam.com
C/Àngel Guimerà 113 -08950 Esplugues de Ll. - Tel. 933 155 314